Известие

Collapse
No announcement yet.

Светна еърбега

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Френските централи на 156 които са с 1 или 2 бега ги ремонтирам мн. лесно. Също до мирчозо: трият си се грешките с диагностика. Не знам кой те е излъгал, че не може.

Ако централата не може да се види на диагностика и е сигурно, че диагностичната апаратура е читава и по принцип си ги чете, значи проблема е в централата, а тя може да се ремонтира. Ремонта трае долу горе 1 час и повече няма да създава ядове.

Който има проблеми и не може да си намери друга централа да ми пише лично ще го оправя в живота

Също на ремонт подлежат и всички други централи за еърбег.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
      Френските централи на 156 които са с 1 или 2 бега ги ремонтирам мн. лесно. Също до мирчозо: трият си се грешките с диагностика. Не знам кой те е излъгал, че не може.

Ако централата не може да се види на диагностика и е сигурно, че диагностичната апаратура е читава и по принцип си ги чете, значи проблема е в централата, а тя може да се ремонтира. Ремонта трае долу горе 1 час и повече няма да създава ядове.

Който има проблеми и не може да си намери друга централа да ми пише лично ще го оправя в живота

Също на ремонт подлежат и всички други централи за еърбег.
      За София как стоят нещата?
      0888515205

Comment

Пращаш ми централата по Еконт, ремонтирам я и я връщам. След като се монтира трябва да се отиде на диагностика да и изчистят грешките които ще е записала. Понеже тук като и пусна напрежение и като няма нищо закачено на нея ще запише всички възможни грешки.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
          Пращаш ми централата по Еконт, ремонтирам я и я връщам. След като се монтира трябва да се отиде на диагностика да и изчистят грешките които ще е записала. Понеже тук като и пусна напрежение и като няма нищо закачено на нея ще запише всички възможни грешки.
          Ех колега,това си е време а аз не разполагам с такова.Благодаря ти
          0888515205

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
            Ех колега,това си е време а аз не разполагам с такова.Благодаря ти
            Моята я ремонтира колегата оем и след смяна на лентов кабел всичко е наред. Не отнема кой знае колко време
            Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
            EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
            EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

За софия ги ремонтирам в рамките на деня
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

А дали не обърнахте темата на битпазар?!? Има си обяви, лични... Тук не е мястото!
                Last edited by spe4elist; d.m.y г., 09:23.

Comment

Working...
                X